Επιλέγουμε...

Γάμος

James & Jenee

Γάμος

Barry & Stephanie

Γάμος

Kevin & Depborah

Γάμος

Martin & Stephanie

Γάμος

Isabel & Karen

Γάμος

Μιχάλης & Μαρία

Γάμος

Γιώργος & Μαρία

Γάμος

Ανδρέας & Ελένη

Μακεδονία – Κρήτη

Παρ’ όλο που είναι ένα νεαρό ζευγάρι ιδιαίτερη βαρύτητα δώσαμε στις δεκαετίες από ’60 έως ’90 χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτές οι δεκαετίες μονοπώλησαν το πάρτυ.

Γάμος

Σωτήρης & Βασιλική

Κρήτη – Λάρισα

Εκρηκτικός συνδυασμός με πολύ κέφι από το πρώτο σχεδόν λεπτό της εισόδου του ζευγαριού. Δόθηκε βάση στα δημοτικά και στο λαϊκό πρόγραμμα.

Γάμος

Γιάννης & Ελένη

Κρήτη – Λέσβος

Ένα ζευγάρι που δεν δεσμεύτηκε πουθενά μουσικά, ακούστηκαν σχεδόν ή μουσική με βαρύτητα στα παραδοσιακά και στα λαϊκά των 80s και 90s.

Γάμος

Άρης & Μαράτα

Με το συγκεκριμένο ζευγάρι κινηθήκαμε σχεδόν σε όλη τη γκάμα της μουσικής, ελληνικά – ξένα, με βαρύτητα στα rock των δεκαετιών 80 και 90. Οι καλεσμένοι τους τόσο κεφάτοι που νομίζω δεν κατέβηκαν καθόλου από την πίστα ως το πρωί.

Γάμος

Νίκη – Νίκος

Από τα ζευγάρια που δεν σε αγχώνουν. Αφέθηκαν στις δικές μας μουσικές επιλογές, οι οποίες κινήθηκαν σε ξένα και ελληνικά δεκαετίας 80 και 90, καθώς και μοντέρνα λαϊκά.

Γάμος

Θανάσης – Χριστίνα

Ένα νεαρό, χαμογελαστό ζευγάρι από Λειβαδιά και Κρήτη. Μουσικά κινηθήκαμε σε ελληνικά – ξένα δεκαετίας 80 και 90, μοντέρνα λαϊκά και pop και δώσαμε βαρύτητα και στα παραδοσιακά.

Γάμος

Σκουλούδη

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες μουσικής.

Σχετικά με εμάς

Εδώ και 15 χρόνια, η εταιρία μας προσφέρει υπηρεσίες ψυχαγωγίας για ανεπανάληπτες εκδηλώσεις, γεμάτες αξέχαστες στιγμές. Δουλεύουμε για εσάς και με εσάς για να διαλέξουμε μαζί τη μουσική που θα κάνει την εκδήλωσή σας μοναδική. Για εμάς η κάθε εκδήλωση είναι απολύτως ξεχωριστή!

Τελευταίες Εκδηλώσεις

Επικοινωνία

Ρέθυμνο Κρήτη
ΤΚ 74100 Ελλάδα

(+30) 697 790 1070