Κριτικές

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα λόγια κάποιων από αυτούς που συνεργαστήκαμε είναι πραγματικά η μεγαλύτερή μας χαρά
να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις ξεχωριστές σας στιγμές!

...όταν ήρθε η ώρα να οργανώσουμε τον δικό μας γάμο, δεν προβληματιστήκαμε καθόλου...

Αργυρώ

Πάντα είχαμε ένα παράπονο στους γάμους...δε μας άρεσε η μουσική!! Τον Άρη τον είχαμε δει σε διάφορους γάμους...πάντα όμως είχαμε το ίδιο παράπονο...όχι ότι φταίει ο Dj... Μετά τον γάμο της Μαράτας και του Άρη όμως αναθεωρήσαμε πλήρως!!! Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να οργανώσουμε τον δικό μας γάμο, δεν προβληματιστήκαμε καθόλου!! Ξέραμε ότι θα ανταποκρινόταν πλήρως στις πολύ απαιτητικές προτιμήσεις μας!! Ήμασταν δύσκολοι πελάτες...είχαμε βάλει πολλούς αυστηρούς περιορισμούς...όχι λαϊκά, όχι ποπ, όχι το ένα όχι το άλλο...!! Τελικά κατάφερε, με ακούραστη όρεξη να ευχαριστήσει τους πάντες...Κρητικούς, Μυτιληνιούς, Βαγιώτες, Αθηναίους, Δανούς, Γερμανούς και Άγγλους...με παραδοσιακά, rock, metal, rock n’ roll, ζεμπεκιές...τα συνδύαζε με τέτοιο τρόπο που η πίστα δεν άδειασε ποτέ!!! Ο τύπος δεν παίζεται!! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ Άρη!!!
Ο Άρης αποτέλεσε την πρώτη μας επιλογή στο κομμάτι της μουσικής για το γάμο μας...

Μιχάλης-Μαρία 5/9/2015

Τον είχαμε ακούσει να και σε άλλου γάμους, αλλά αυτό που τον κάνει ιδανική επιλογή ως Dj είναι ότι γίνεται ένα με την παρέα και τον κόσμο, σαν να είναι δικός σου άνθρωπος,που σε γνωρίζει χρόνια και ξέρει τα γούστα και τις επιθυμίες σου… Άρη σ’ευχαριστούμε!!!
Το σημαντικότερο κατά την γνώμη μας, που θα κάνει μια βραδιά γάμου αξέχαστη....

Γιώργος - Μαρία

... είναι να διασκεδάσει το ζευγάρι παρέα με όλους τους φίλους και τους συγγενείς γιορτάζοντας τη μέρα. Με τη βοήθεια του καλού μας φίλου Άρη εμείς περάσαμε μια καταπληκτική βραδιά χορεύοντας ως το πρωΐ! Για μέρες μετά το γάμο όλοι μας ελεγαν τι ωραία που πέρασαν και τι ωραίο πρόγραμμα έκανε ο DJ! Τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα, θα περάσετε υπέροχα!
"Τον Άρη δεν τον γνωρίζαμε προσωπικά, πριν τον επιλέξουμε να παίξει στο γάμο μας...".

Ανδρέας-Ελένη

Από την πρώτη συνάντησή μας, όμως, ξέραμε ότι είχαμε βρει αυτό που ψάχναμε. Νιώσαμε αμέσως τη θετική του αύρα και ήμασταν σίγουροι ότι θέλαμε κι οι 3 το ίδιο πράγμα... Κι έτσι απλά, η βραδιά του γάμου μας εξελίχθηκε στο καλύτερο και πιο ξέφρενο πάρτυ της ζωής μας κι εμείς αποκτήσαμε ένα καινούριο φίλο. Άρη, σ'ευχαριστούμε πολύ!
Για την ομορφότερη βραδιά της ζωής μας, το πιο ξέφρενο πάρτυ της ζωής μας, και τις πιο όμορφες στιγμές που ζήσαμε 03-09-2016....

Σωτήρης - Βασιλική

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον dj Spyropoulos Aris!!!
Υ.Γ. Είσαι τεράστιος τρελέ μου!!
Μια φορά και έναν καιρό... ήταν δύο άνθρωποι που αποφάσισαν να ενώσουν τη ζωή τους με τα δεσμά του γάμου...

Γιάννης - Ελένη

Ο Γιαννης και η Ελένη. Όλα κυλούσαν όμορφα, ώσπου ήρθε η στιγμή να κανονίσουν το μουσικό κομμάτι του γάμου τους. Ρωτάνε από δω, ρωτάνε από κει.. Κ παίρνουν τηλέφωνο για να κανονίσουν συνάντηση με έναν Dj. Μμμ.. Για να θυμηθώ..ναι ναι.. Άρη τον έλεγαν! Του λέει ο Γιάννης, θα θελα να βάλεις κάτι σε κλαρίνο, λέει ο Αρης Οκ. Του λέει η Ελένη, εγώ θα ήθελα να παίξεις και κάτι σε κρητικα, λέει ο Άρης Οκ. Να βάλεις όμως και κάτι να χορέψει ο κόσμος και κανένα hit που ακούγεται στα μαγαζιά, κανένα τσιφτετελι, κανένα ζεμπεκικο, ίσως και κανένα ροκ κομμάτι αν κολλάει ... Και λέει σε όλα Οκ. Και πάει στο σπίτι το ζευγάρι και αναρωτιούνται... Άραγε να μπορούν να συνδιαστουν όλα αυτά?? Μήπως ζητήσαμε κάτι που είναι αδύνατον?? Και όμως το αδύνατο, έγινε δυνατό χάρη σε αυτόν τον υπέροχο Dj αλλά κυρίως φίλο πλέον!! Και έγινε ο γάμος... και έπιασε τον παλμό του κόσμου... Και έγινε ότι είχε συμφωνηθει... Και έγινε χαμούλης μέχρι το πρωί... Και... Και... και... Και πέρασαν αυτοί καλά... Και εμείς καλύτερα!! Σε ευχαριστούμε για την υπέροχη συνεργασία, την ηρεμία που μας μετέδωσες και για τον τρόπο που έκανες την ημέρα μας ξεχωριστή!!!
Όταν ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τι θα κάνουμε με τη μουσική στον γάμο μας είχαμε προβληματιστεί...

Άρης - Μαράτα

Λόγω των προσωπικών μας μουσικών προτιμήσεων αλλά και των φίλων και καλεσμένων μας φαινόταν πολύ δύσκολο να φανταστούμε πως θα γινόταν να συνδυαστούν στο ίδιο πάρτυ διαφορετικές μουσικές ώστε όταν αυτό θα τελείωνε, να έχουμε περάσει όλοι ένα αξέχαστο βράδυ, κάτι που κάθε ζευγάρι ονειρεύεται για το γάμο του. Με αυτόν τον προβληματισμό απευθυνθήκαμε στον Άρη, ο οποίος εξαρχής έπιασε το νόημα και κατάλαβε τι ζητούσαμε. Μαζί συζητήσαμε για το τι είδους μουσική θα θέλαμε να ακουσούμε στο πάρτυ και μας καθησύχασε, αφού είχε κατανοήσει τις ανάγκες μας. Στην πράξη, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, αφού πολύ γρήγορα αφεθήκαμε σε ασταμάτητο χορό με τις μουσικές επιλογές που ελίσσονταν από παραδοσιακή ελληνική μουσική μέχρι σύγχρονη ξένη, από λαϊκά της διασκέδασης μέχρι ξένη underground σκηνή των 80s και των 90s, από ελληνικά pop μέχρι metal, συνδυασμοί δύσκολοι κι όμως τους έκανε να φαίνονται αβίαστοι. Ο Άρης ήταν σε συνεχή επαφή με τη ροή της βραδιάς, ακούραστος και κεφάτος μέχρι το πρωί, καθώς είχε αναλάβει καθήκοντα από νωρίς το απόγευμα μιας και δεν είχαμε ορχήστρα. Πιστεύουμε πως δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε για κάτι παραπάνω! Περάσαμε όλοι αξέχαστα και θα θυμόμαστε αυτή τη βραδιά για πάντα! Ευχαριστούμε!
Θελαμε όλα να είναι ΑΨΟΓΑ! Εγώ σαρακατσανος από την Λιβαδειά, η γυναίκα μου κρητικοπουλα από το Ρέθυμνο...

Παπαχρήστου

Ένα γλέντι που από μόνο του είχε δυσκολίες... Διαφορετικά ακούσματα, διαφορετικές κουλτούρες. Δύο διαφορετικές οικογένειες που έπρεπε να απολαυσουν τον γάμο των παιδιών τους. Επιτεύχθηκε με την βοήθεια του σωστού συνεργάτη στη επιλογή της μουσικής. Άψογος συνεργάτης από την ώρα που δώσαμε τα χέρια κάπου μέσα στον Ιούλιο. Στις 25 Αυγούστου έκανε τον γάμο μας και το γλέντι που ακολούθησε αξέχαστο. Τελειώσαμε γύρω στις 7.30 το πρωί. Ξημερώματα δώσαμε όλοι δικαιώματα... Με dj, τον φίλο πια, Άρη Σπυρόπουλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Χριστίνα και εμένα!

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες μουσικής.

Σχετικά με εμάς

Εδώ και 15 χρόνια, η εταιρία μας προσφέρει υπηρεσίες ψυχαγωγίας για ανεπανάληπτες εκδηλώσεις, γεμάτες αξέχαστες στιγμές. Δουλεύουμε για εσάς και με εσάς για να διαλέξουμε μαζί τη μουσική που θα κάνει την εκδήλωσή σας μοναδική. Για εμάς η κάθε εκδήλωση είναι απολύτως ξεχωριστή!

Τελευταίες Εκδηλώσεις

Επικοινωνία

Ρέθυμνο Κρήτη
ΤΚ 74100 Ελλάδα

(+30) 697 790 1070