Έχετε κάποια ερώτηση;

Διαβάστε τις πιο συχνές ερωτήσεις απαντήσεις σε ερωτήματά σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Σκοπός μας είναι χτίσουμε ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες και να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη κοινότητα.

Το κόστος των υπηρεσιών μας υπολογίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και της κάθε εκδήλωσης. Προτείνουμε πάντα ένα προσωπικό πρώτο ραντεβού ή τηλεφώνημα για να συζητήσουμε αυτές ακριβώς τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας και να κοστολογήσουμε την κάθε εκδήλωση ακριβώς όσο πρέπει, χωρίς να ‘φορτώνουμε’ τον πελάτη μας με έξτρα χρεώσεις για παροχές που δεν χρειάζεται. Δύο σημαντικά κριτήρια είναι ο χρόνος της εκδήλωσης και αν θα χρειαστεί να παρέχουμε ηχητικό εξοπλισμό.

Ένας από τους λόγους που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας πέρα από την προσήλωσή μας στο άψογο αποτέλεσμα είναι οι ανταγωνιστικές τιμές μας. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, απλά επικοινωνήστε μαζί μας! Θα ήταν χαρά μας να σας δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες.

Φροντίζουμε να μάθουμε εμείς διαθέτει εξοπλισμό ο χώρος της εκδήλωσής σας επικοινωνώντας με τους ιδιοκτήτες. Σε περίπτωση που χρειαστεί, η εταιρεία μας καλύπτει όλες τις απαιτήσεις σας με ηχητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Κανένα πρόβλημα, μέσα από αριθμό ραντεβού-συνεντεύξεις με την παρουσίαση μουσικών δειγμάτων από όλα τα ήδη της μουσική. (Ελληνικής, ξένης, διαφώρων δεκαετιών και καλλιτέχνες θα μπορέσουμε να χτίσουμε την playlist που θα κάνει την εκδήλωσή σας αξέχαστη.

Η εταιρία μας παρέχει ηχητικό και φψτιστικό εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας επειλεγμένο προσεκτικά για την ξεχωριστή στιγμή μας παρόλο που ο στόχος μας είναι η τέλεια μουσική για το πάρτι μέσα από συγκεκριμένες αγορές ηχητικών και φωτιστικώνσυστημάτων και συνεργάτες με εξιδηκευμένους στον ήχο και στα εφέ επαγγελματίες φροντίζουμε το αποτέλσμα να είναι ξεχωριστό, όπως και η εκδήλωσή σας.

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες μουσικής.

Σχετικά με εμάς

Εδώ και 15 χρόνια, η εταιρία μας προσφέρει υπηρεσίες ψυχαγωγίας για ανεπανάληπτες εκδηλώσεις, γεμάτες αξέχαστες στιγμές. Δουλεύουμε για εσάς και με εσάς για να διαλέξουμε μαζί τη μουσική που θα κάνει την εκδήλωσή σας μοναδική. Για εμάς η κάθε εκδήλωση είναι απολύτως ξεχωριστή!

Τελευταίες Εκδηλώσεις

Επικοινωνία

Ρέθυμνο Κρήτη
ΤΚ 74100 Ελλάδα

(+30) 697 790 1070